top of page

«Lake Ohrid muses - travel to Manhattan»

Jeg er så ydmyk og beæret over at maleriet mitt «Ballerina» har blitt håndplukket av den begavede komponisten Margin Alexander til å bli utstilt på hans live konsert kombinert med kunstutstilling «Lake Ohrid muses - travel to Manhattan» i New York 10. juli.

Om arrangementet; Komponisten reiser tilbake i tid, besøker steder og øyeblikk der musene hans en gang levde og inviterer eksklusivt utvalgte artister fra hele verden til å male sjelen til tonene sine gjennom deres originale kunstneriske linser via inspirasjon fra direktesendingen av konserten. Han gjenopplever scener, bekjenner minner, avslører refleksjoner, viser nostalgi, feirer lykke, viser spenning, sørger og viser et uendelig utvalg av følelser som musikken hans oppstår fra. Alt dette, akkompagnert av hans personlige fortelling og liveopptredener på pianoet. Det er ett sted der alt startet: Et spesielt sted som frem til i dag er kjernen i hans inspirasjon .. Lake Ohrid.


Billetter kan kjøpes på eventbrite.com (Billetter til både fysisk og virtuelt oppmøte er tilgjengelig). I forkant av denne konserten er kunstnerne invitert til en forkonsert der vi kan male direkte inspirert av musikken, som vi innleverer i tide til konserten den 10. juli, og jeg har allerede noe i tankene som jeg virkelig håper jeg vil kunne projisere fra tankene mine til lerretet. Jeg er fascinert over måten Margin Alexander blander blant annet musikk, billedkunst og poesi for å skape en hybrid kunstform, og tar den totale opplevelsen av hans gripende musikk til et annet nivå. Jeg er så takknemlig for denne muligheten til å vise frem kunsten min til musikkelskere, kunst beundrere, støttespillere, kuratorer og venner, blant disse følelsesmessige vakre tonene og andre talentfulle artister. Oppgaven med malingssesjonen inspirert av musikken hans live er også noe jeg er veldig spent på og gleder meg til. Jeg legger ut oppdateringer på instagram og her på nettsiden, og jeg håper å filme malingsøkten for maleri nr. 2 og dele det med deg.

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page